Röplabda

2023.04.17. 22:02

Nagy meccsen hozott szerencsét az Év női sportcsapatának járó kupa

A Tatabányai Röplabda Sport Egyesület csapata hazai pályán 3:0-s győzelmet könyvelhetett el. A lányok a nagy meccs előtt kapták kézhez az Év női sportcsapatának járó serleget és okleveleket.

Kemma.hu

Jó kezekbe került

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Egymás után három hazai mérkőzéssel zárja a felsőházi rájátszást a TRSE csapata. Ahogyan közösségi oldalukon fogalmaznak, az álmaik felé vezető úton a három fontos lépésből az elsőt megtették, hiszen vasárnap délután legyőzték a Haladás együttesét.

TSRE – Szombathelyi MÁV Haladás 3:0 (-16, -18, -21)
TRSE: Sinai, Kocsis 5, Csutorás 6, Nagy 4, Horváth 9, Balabás 14 Csere: Kovács (libero), Kárpáti 1, Torma

 

TRSE
A lányok szép játékkal győzték le a Haladás együttesét
Fotós: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

A csapat a mérkőzés előtt vehette át az Év női sportcsapata 2022 díjat. Mint ismert, a 24 Óra és a Kemma.hu hagyományteremtő szándékkal hirdette meg az Év embere és az Év sportolója szavazást, amelyen a közönség, az olvasók két héten keresztül voksolhattak a jelöltekre. Olyan személyekre, sportolókra és csapatokra, akik a saját területükön vagy sportágukban kimagasló eredményt értek el, kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt esztendőben.

A szavazáson a Kemma.hu többezer voksolója nyilvánította ki véleményét és ált be egy-egy jelölt mögé. Döntésük alapján a legjobb női csapat a Tatabányai Röplabda SE lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában