Utánpótlás

2023.03.26. 15:58

Dorogi játékossal győzte le a görögöket az U21-es válogatott

A Dorogi FC-ben focizó Szalai József is lehetőséget kapott a Görögország-Magyarország utánpótlás meccsen.

Kemma.hu

Sikerült megverni a görögöket

Forrás: valogatott.mlsz.hu

Fotó:

Az ősszel kezdődő U21-es Eb-selejtező sorozatra készülő magyar válogatott Vitális Milán góljával 1-0-ra legyőzte a görögöket a két csapat athéni felkészülési mérkőzésén – közölte az mlsz.hu.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, két dorogi, Szalai József és Molnár Zsombor is meghívót kapott a válogatottba a soron következő két felkészülési mérkőzésre. Közülük Szalai lehetőséget is kapott az első, görögök elleni meccsen, akit a 61. percben cserélt be Gera Zoltán szövetségi edző.

Férfi U21-es válogatottunk idei első mérkőzésén az athéni Jórgosz Kamárasz Stadionban játszotta le, ahol a házigazda görög válogatott volt az ellenfele. Ez volt a korosztály ötödik mérkőzése, az eddigi négyből hármat (Litvánia, Bulgária, Azerbajdzsán ellen) megnyert Gera Zoltán szövetségi edző együttese, a legutóbbit, a dánok elleni felkészülési találkozót viszont elveszítette.

A válogatott március 28-án folytatja a felkészülést Ciprus ellen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában