Futsal

2023.02.09. 21:04

A bajnoki cím és a gólkirályság is Mocsára került

A Mocsa KSE nyerte az U19-es futsalbajnokság ácsi döntőjét.

Herczeg István

A Mocsa KSE bajnokcsapata: hátsó sor, balról: Keleti Csaba, Pulai Martin, Bihari Richárd, Balogh Bence, Bozori Péter, Csizmadia Rajmund edző, első sor balról: Szabó József, Lakatos Márk, Sándor János Roland, Kovács Ákos, Hamza Dávid

Forrás: beküldött

Véget ért a Magyar Labdarúgó-szövetség megyei igazgatósága által szervezett téli U19-es futsaltorna. A csoportkör küzdelmeit itt már decemberben elkezdték. Az A-csoportból a Wati-Kecskéd KSK és az Ászár KSE jutott tovább, a B-ből pedig a Mocsa KSE és a Tatai AC az előző két csapatot lemásolva, ugyancsak 12 ponttal jutott be az Ácson rendezett négyes döntőbe. Itt előbb az Ászár 6-2-re verte a Kecskédet, majd a Mocsa és a Tata 1-1-es döntetlent játszott egymással. A második körben aztán a mocsaiak már nem kegyelmeztek, 7-1-re nyertek az Ászár ellen, míg a Tata 6-2-re verte a Kecskédet. Az utolsó körben az Ászár behúzta második győzelmét is a Tata ellen (2-0), míg a Mocsa egy elképesztő, 13-2-es végeredményt hozó meccsen ütötte ki a Kecskédet, amivel megszerezte a bajnoki címet.

Megyei férfi U19-es futsalbajnokság, döntő, Ács 

A végeredmény: 1. Mocsa KSE 7 pont, 2. Ászár KSE 6, 3. Tatai AC 4, 4. Wati-Kecskéd KSK 0.

A döntő torna gólkirálya: Bozori Péter (Mocsa, 5 gól)

A bajnokság gólkirálya: Kovács Ákos (Mocsa, 12 gól) 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában