Röplabda

2023.01.22. 15:03

Kiütéses győzelemmel kezdte az évet a TRSE

A tatabányi női röplabda-csapatnak háromnegyed óra kellett a győzelemhez.

Kun Attila

Nem ismert irgalmat a TRSE

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Röplabda, NB II., Nyugati csoport, alapszakasz, női

Tatabányai RSE–Szombathelyi ESE 3-0 (17, 4, 7)

Tatabánya, 50 néző, vezette: Farkas L., Barabás B.

Tatabánya: Sinai, Kárpáti, Kocsis, Horváth, Nagy Rácz. Csere: Torma, Csordás, Anderla, Velő, Kovács (libero), Szabó (libero). Vezetőedző: Szabados István.

Idei első bajnokiját játszotta az újesztendőt a harmadik helyről kezdő tatabányai csapat, amely hazai környezetben esélyesként lépett pályára a hátsó régióhoz tartozó, erre a mérkőzésre ráadásul edző nélkül érkező (!) szombathelyi egyetemistákkal szemben. Az első szettet egy rövid játszma közepi és végi megingástól eltekintve simán nyerte a Tatabánya, a második és harmadik játékrészben pedig már egyáltalán nem volt egy súlycsoportban  a két csapat. A tatabányaiak mindössze 46 perc alatt szerezték meg a győzelmet. 

Szabados István: – Terhelésben vagyunk, ezen a héten sem fogtuk vissza a munkát. A két ünnep között elkezdtünk egy képességfejlesztő, erősítő munkát, és ez még most is tart. A jövő héten is maximális terhelésben leszünk, utána fogunk könnyíteni. Arra voltam kíváncsi, hogy esetleges izomlázzal és nagyobb terheléssel mit tudunk csinálni. Tudtuk, hogy nem a legerősebb ellenféllel fogunk ma játszani. A játék tempója lehet, hogy kintről lassúnak tűnt, amihez kellett az ellenfél is, de mi sem vagyunk csúcsformában. A lényeg, hogy a mai feladatunkat teljesítettük, 3-0-ra hoztuk a mérkőzést. Szerintem jelenleg éppen ott tartunk, ahol szeretném. Bízom benne, hogy szépen lépegetünk majd előre.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában