Futsal

2023.01.29. 07:46

Bekezdett a Környe

Mindhárom meccsét megnyerve végzett az élen az első körben a környei női csapat a megyei futsalbajnokságban.

Herczeg István

A környei lányok (narancssárga mezben) mindenkit megvertek

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Ácson csaptak össze a megyei felnőtt női focicsapatok a téli futsalbajnokság keretében. A négy induló csapat két-két mérkőzést vív egymással két egymást követő hétvégén, egyelőre az első kört hagytuk magunk mögött. 

A torna egy sima kecskédi sikerrel indult, 5-0-ra győzött az alakulat a Fortuna SE ellen. Ezt követően aztán a Tatabánya és a Környe csapott össze, a környeiek végül 4-1-es győzelmet arattak. A Kecskéd aztán maradt a jól megszokott ötösnél, hiszen a Tatabányának is ennyit rúgtak, míg a kék-fehérek csak egy alkalommal tudtak válaszolni (5-1). A Környe sem lassított, a Fortunának hetet gurított a második fordulóban (7-0). Ezzel az utolsó meccsek előtt két hat- és két nullapontos csapat volt, így maradtak izgalmak a nap végére is. 

A Környe végül a Kecskéden is átrobogott (4-2), amivel megnyerte a tornát, míg a Tatabánya és a Fortuna egy őrült meccset játszott egymással. Előbb a tatabányaiak vezettek kettővel, majd a Fortuna sorozatban négy góllal átvette a vezetést, ám mégis a Bányász nyert a végén 5-4-re, így a harmadik helyen végzett. A torna eddigi legeredményesebb játékosa a környei Majtán Luca, aki eddig hatszor talált az ellenfelek kapujába, ráadásul még a visszavágókon is eredményes lehet. Csakúgy, mint az öt góllal álló Horváth Zsófia (Kecskéd) és Schlapak Brigitta (Környe), így sem a bajnoki cím, sem a gólkirály kiléte nem dőlt még el. A csapatok még egy kört játszanak majd február 5-én (ugyancsak Ácson), a végeredmény akkor alakul majd ki.

 

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában