Kinevezés

2022.10.05. 19:52

Csernoviczki Éva lett MOB Sportolói Bizottságának alelnöke

A Sportolói Bizottság Csernoviczki Évát, valamint a világ- és Európa-bajnok sportlövőt, Csonka Zsófiát szavazta meg, így Baji Balázs mellett ők vehetnek részt teljes jogú tagként a következő MOB-közgyűlésen.

Kun Attila

Forrás: MOB

Ülést tartott a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Sportolói Bizottsága október 4-én, kedden. Az ülésen dr. Baji Balázs elnök előterjesztette a bizottság ügyrendjét, melyet egyhangúlag fogadtak el a tagok.

Ennek értelmében a MOB új alapszabályához igazodva a Sportolói Bizottság az eddigi kettő helyett három taggal képviseltetheti magát a közgyűlésben. E két személy kilétéről is döntöttek a keddi ülésen.

A Sportolói Bizottságnak az elnök mellé két alelnököt kellett választania. A helyekre két jelölt jelentkezett, így az Ippon Judo Tatabánya SE korábbi kétszeres Európa-bajnok, valamint olimpiai és vb-bronzérmes cselgáncsozóját, a klubnál jelenleg edzőként dolgozó Csernoviczki Évát, valamint a világ- és Európa-bajnok sportlövőt, Csonka Zsófiát egyhangúlag szavazták meg a jelenlévők. Baji Balázs mellett így ők vehetnek részt teljes jogú tagként a következő MOB-közgyűlésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában