Teke

2022.09.11. 21:06

Jól hajráztak a Bányász-lányok

Ügyesen gurítottak a hölgyek a második fordulóban is.

Petrik József

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Tatabányai SC–Rákoshegyi VSE II. 5:3 (3163:3102)

A második fordulóban is nyert a Tatabánya. A mérkőzésen az első „sorban” Kozma Andrea és Németh Kinga magabiztosan hozták a szettjeiket, jó játékukkal 90 fás előnyt szereztek. A második pároknál a TSC-nek le kellett cserélnie Kovács Krisztinát, mert komoly gondjai akadtak a tarolással. A helyére beállt Frank Kaludia csak kozmetikázni tudott az eredményen. 

Csorba Csilla 2:0-s szettelőnyről bukta a meccsét, ellenfele jobban hajrázott. A záró duók előtt 2:2 volt az állás, és maradt az első párok által szerzett előnyből még 58 fa. A hajrában Némethné Katona Bea kikapott ellenfelétől, aki a nap legjobb eredményét ütötte. A másik párban Balla Ildikó magabiztosan szerezte meg a győzelemhez elengedhetetlen harmadik csapatpontot. A faelőnyt is sikerült megtartani, így 5:3 arányú hazai győzelem született. Az ifistáknál győzött a nagyobb rutin, de a tatabányai lányok tisztesen helyt álltak.

Leközelebb Siófokra látogat a csapat, ahol az élmezőnyhöz tartozó Balatoni Vasas vendégei lesznek.

Felnőtt eredmények: Némethné 514 fa, Balla 550, Csorba 507, Kovács és Frank 490, Németh 539, Kozma 563.

Ifjúságiak: TSC–Rákoshegy II. 0:4 (838:889). A tatabányaiak eredményei: Buzánszky és Lázár 418 fa, Szabó 420. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában