Labdarúgó NB III.

2022.08.31. 20:30

A Tatabánya és a Komárom is ikszelt a szerdai meccseken

A Tatabányai SC a Mol Fehérvár II. együttesének otthonában, míg a Komárom VSE hazai pályán, a Győri ETO II. csapata ellen ért el döntetlent szerdán délután a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában.

K. L.

Forrás: Facebook/Tatabánya SC-Labdarúgás

A kék-fehérek az első félidőben kétszer is közel álltak ahhoz, hogy megszerezzék a vezetést Székesfehérváron, ám Forró és Árvai is a felső lécet találta el. A folytatásban is adódtak még gólszerzési lehetőségek a tatabányaiak előtt, de nem tudták bevenni a fehérvári kaput.

A Komárom VSE a Győri ETO II. csapatával találkozott és 2-2-es döntetlent ért el hazai környezetben. A Rába-partiak a 68. percben már 2-0-ra vezettek, ám László Péter edző tanítványai nem adták fel, a 75. percben szépítettek, majd a hajrában, a 88. percben egyenlítettek is. Ezért mindenképpen elismerés illeti a komáromiakat.

Hat forduló után a Tatabányai SC a negyedik, míg a Komárom VSE a 17. helyről várja a vasárnapi folytatást. Ekkor megyei rangadót rendeznek, bányásznapon megyeszékhelyünkön csapnak össze csapataink. A mérkőzés 19 órakor kezdődik a Grosics Gyula Stadionban.

Eredmények:
Mol Fehérvár FC II. –Tatabányai SC 0-0
Komárom VSE–Győri ETO II. 2-2 (0-1)
Gólszerző: Nagy T. (75.), Nagy L. (88.), illetve Lacza (29.), Hanzi (68.) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában