Évforduló

2022.07.20. 05:29

Futógálával ünnepel a TSC-Geotech

A rekortán futópálya születésnapját ünnepli a klub a Grosics Gyula Stadionban.

Kemma.hu

A vasárnapi gálán országosan elismert sportolók is rajthoz állnak

Forrás: Facebook/TSC-Geotech

Ugró- és futógálával ünnepli a rekortánpálya avatási évfordulóját július 24-én vasárnap a TSC-Geotech atlétikaklub. A legjobb magyar távol- és hármasugrók mellett gát- és középtávfutók is lesznek a vasárnapi gálán. 

Így az érdeklődők láthatják a klub országos bajnokait, Lesti Diát, Áts Viktóriát és Molnár Jankát, de szerepelnek majd ifjú reménységek, Salamon András és Gerics Roland is.

– Tavalyelőtt és tavaly ilyenkor is rangos nemzetközi versenyt sikerült rendeznünk a Grosics stadionban, és idén is úgy szerettük volna, hogy a rekortánunk „születésnapját” ezennel is rangos nemzetközi versennyel tudjuk megünnepelni. Erős mezőnyt hoztunk össze, hiszen például a női és a férfi távolugrásban is itt lesznek az ország legjobbjai. Külön öröm, hogy a lányoknál Lesti Dia, a fiúknál pedig Salamon Andris és Gerics Roland is magasan esélyes a dobogóra. Sok-sok győzelme után végre „hazai pályán” láthatjuk Molnár Jankát is, aki a 400 gát abszolút esélyese” – mondta el Szöllősi Miklós, a verseny főszervezője. 

Kiemelte: sportolóik nagy számban állnak rajthoz: közöttük két para atlétánk, Noll Szilveszter és Palotai Balázs is, de szöges cipőt húz a veterán bajnokságokra készülő Hegedüs Mátyás, valamint a nemrég az ifi Eb-n járt Árvai Róbert is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában