Nyerő szelvény

2022.07.27. 08:33

1200 forintból csinált 23 milliót a tatabányai tippmixelő

Az ügyes sportfogadó a 29. hét második felében, a csütörtöktől vasárnapig terjedő időszakban húzta be a milliókat.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Egészen egyedi tippsort és nagyszerű nyereményt mutattak be a Szerencsemix legújabb számában, szúrta ki a sportfogadas.hu. Tatabányán gondolt valaki egy merészet, és döntetlenekkel szórta meg a segédszelvényt. A fogadásban az volt a pláne, hogy hendikepeket hozott ki ikszre, írta a portál. 

Minden esetben 2 gólos hátrányt adott egy-egy csapatnak, amiket le kellett dolgozniuk, tehát a kiválasztott mérkőzések esetében arra volt szüksége, hogy két gólos győzelmekkel záruljanak. Volt olyan meccs, ami 2:0-val végződött, egy öngól segítségével, de 3:1-es siker is felsorakozott, miközben egyetlen hiba is becsúszott a tippsorba. 

A 23 millió forintot érő tippsor
Forrás: Szerencsemix

„Tatabányai fogadónk dél- amerikai labdarúgó eseményeken várt 2 gólos különbségeket, amely tippjeit 10 forintos alaptéttel – 1 200 forintos össztéttel –, 7/10-es kombinációban adta játékba. egy hibát ugyan tartalmazott tippsora, de ettől függetlenül egészen parádés, 23 millió 158 ezer 795 forintos kifizetést ünnepelhetett” - írja a Szerencsemix.

 

Címkék#Tippmix

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában