nyeremény

2021.01.29. 06:38

600 forintból nyert 1,8 milliót az esztergomi tippmixelő

Az esztergomi illető olyan meccsekre fogadott, amelyeknek az esélye igen kevés, tehát nagy szorzóval dolgozott. Így a feltett összeg szépen fialt a játékosnak.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: wavebreakmedia

Egy esztergomi tippmixelő jó megérzései révén hat meccses tippsorával milliomos lett, derült ki a SzerencseMix XX. évfolyamának 8. számából. Az esetet a sportfogadas.org portál vette észre. A szerencsés illető 600 forintot tett be a játékba, végül úgy rakta össze a mixet, hogy a teljes szorzója 3006,49 lett. Az illető minden tippje helyesnek bizonyult, ezért 1,8 millió forintnak örülhetett.

Mint a portál részletezte, a nyertes nagy szorzójú meccsekre tette meg a tétet.

– A Mainz-Leipzig meccset behúzta a hazaiak győzelmére 6.75-ös szorzón, aminek sikerességéhez talán még az esztergomi érsek imái is kellettek. De emellett is voltak nagy oddsok a német, spanyol, angol és olasz foci világából. Voltak izgalmas pillanatok, például az Augsburg győzelmére is tippelt az esztergomi sportfogadó, és az Union Berlinnek volt büntetője az egyenlítéshez, amit Marcus Ingvartsen kihagyott – írták a részleteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában