Labdarúgás

2022.06.12. 21:34

Képeken a meccs: a Pécs jutott az NB III.-ba, a Zsámbéki SK kettős vereséggel bukott el

Csodára készült a Bodó-legénység, de nagyon távol voltak tőle: a PTE-PEAC megérdemelten jutott fel a harmad­osztályba az osztályozón.

Herczeg István

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

A találkozó előtt bizakodásra adhatott okot a hazai szurkolóknak, hogy a 2-0-ra elveszített első mérkőzésen duplázó Makai Márk el sem utazott Zsámbékra, ám a vendégek gyorsan lelohasztották a reményeiket: egy ártalmatlan szituáció után Udvardi talált be közelről. A vendégeknél a 17. percben Molnár nagyon súlyos sérülést szenvedett, ekkor tíz percig állt a játék. Ezt követően is a Pécs maradt játékban, előbb egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból, majd egy ajándéklabdából rúgott gólt Udvardi, így hamar mesterhármast szerzett.

Még az első félidő végén szépített a Zsámbék a csereként beálló Kállay találatával, majd jött pár perccel később egy újabb hazai gól, ráadásul a játékvezető nem ítélt találatot egy felső lécről lepattanó labda után, ami könnyen lehet, hogy érvényes volt. A PTE azonban rá tudott kapcsolni, előbb Gelencsér lőtt könnyű gólt, majd Fűrész zseniálisan bombázott a kapuba. Összességében a Pécs jobb volt, agresszívabb, képzettebb, a Zsámbékból egyedül Marticsek dicsérhető, a többiek mind borzasztó napot fogtak ki. 

Megyei I. osztály, osztályozó az NB III.-ért, 2. mérkőzés 
Zsámbéki SK-PTE-PEAC 2-5 (1-3) 
Zsámbék, 500 néző, vezette: Szigetvári M. (Punyi Gy., Márkus P.) 
Zsámbék: Tugyi – György (Homoki, 72.), Lőrinczy, Orosházi, Sugár B., Ludvig (Bedő, 72.), Áprily (Kállay, 46.), Kósa Szilágyi, László, Szlovák (Terplán, 31.), Marticsek. Vezetőedző: Bodó László. 
PTE: Pölöskei – Molnár (Bo­zsánovics, 17.), Dargó, Rácz, Gelencsér B., Jeránt, Grassy (Soós, 82.), Udvardi (Fűrész, 64.), Gelencsér G., Miltner, Nagy. Vezetőedző: Fazakas András. 
Gólszerzők: Kállay (45+10., 60.), illetve Udvardi (4., 21., 24.), Gelencsér (66.), Fűrész (84.) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában