Foci

2022.04.19. 07:08

„Lökdöstek le minket a pályáról” − videón a Tatabánya veszprémi meccsbotránya

Két felvétel is nyilvánosságra került a Bányász hétvégi, három piros lappal végőzödött meccséről.

Kemma.hu

A botrányos meccsen három piros lapot is kapott a Bányász

Forrás: Foci és Társai Blog/Youtube

Mint azt megírtuk, botrányos körülmények között kapott ki a Tatabánya az NB III. hétvégi fordulójában, miután hárman, köztük a vezetőedző Bekő Balázs, a kezdőjátékos Gyürki Gergely is piros lapot kapott. Facebook-oldalunkon Módi Viktor, a harmadik pirosat bezsebelő cserejátékos kommentben írta le, mi is történt vele, amikor a biztonságiak leráncigálták a pályáról. 

Jómagam próbáltam az edzőnket meggyőzni, hogy menjünk le a pályáról... majd jött a két biztonsági ember, akiknek a pályán se lenne a helye és lökdöstek le minket a pályáról.

− írta Viktor az esetről, amelyet kamerák is rögzítettek. Az NSO szúrta ki a Foci és társai Youtube-csatornán, hogy mind a gólokról, így a balhét kirobbantó meg nem adott találatról, mind a pályán utána történekről van felvétel. 

A videófelvételeket látva a tatabányia klub újra klaviatúrát ragadott, és újabb posztot írt a témában. Szerintük egyértelmű gólt nem kaptak meg, ráadásul a rossz döntés miatt a pályán és a kispadon is egy-egy játékossal lett kevesebb, míg vezetőedző kiállítása is megterhelő egy fiatal, lelkes együttes számára..

Továbbra is sajnálatosnak és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy hasonló hibák és tévedések sújtsák a csapatokat az NB III-as bajnokságban, ahol a játékosok számára kötelező a profi mentalitás. Ezek alapján elvárhatjuk, hogy a játékvezetésben szintén ne legyenek hasonló hibák, amelyek akármelyik csapatot sújthatják. 

− írták, hozzátéve, hogy ez a történet nem „csak” a Tatabányai SC csapatáról van szó, bár ők már a második súlyos játékvezetői hibát szenvedték el. 

Ezért arra kérik az illetékeseket, hogy az illetékesek (itt minden bizonnyal a játékvezetői stábra gondoltak) nagyobb odafigyeléssel végezzék bizonyára nem könnyű munkájukat, mert ez ellenkező esetben a labdarúgás rovására megy. Hogy pontosan hogyan is osztották ki a pirosakat, és hogy hogyan kezelte a helyzetet a másik csapat, illetve a drukkerek, az a meccsen készült második videóban látható:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában