Labdarúgás

2022.04.17. 17:43

Botrány az NB III.-ban: biztonságiak vonszolták le a tatabányai játékost, az edző is pirosat kapott

Két játékos és az edző is piros lapot kapott egy meg nem adott gól reklamálásáért. Az esetet rögzítették, a Tatabányai SC a játékvezetői testülethez és a Szövetség illetékeseihez fordul.

Forrás: Facebook/Tatabányai SC - Labdarúgás

Már az első félidő közepén is forrott a levegő a veszprémi stadionban, a Tatabánya vasárnapi NB III.-as meccsén Árvai kapura fejelt, a labda pedig a gólvonal mögül a kapu belső hálótartóvasáról pattant ki. A játékvezető azonban nem ítélte meg a gólt. Az eset után Bekő Balázs edző és több csapattag is próbálta meggyőzni a bírót az érvényes találatról, aminek az lett a vége, hogy reklamálásért mind Bekő, mind pedig Gyürki Gergely piros lapot kapott, így emberhátrányból kellett tovább folytatniuk a parázs mérkőzést, olvashatjuk a Tatabánya SC Facebook-odalán. Az eset láttán Módi Viktornál is elszakadt a cérna. Miután befutott a pályára, a biztonsági emberek fogták le és vitték vissza a partvonal mögé, majd ő is piros lapot kapott és mehetett társai után az öltözőbe. 

Az események rendkívüli módon rányomták a bélyeget a meccsre. Csapatunk egyenlítő találatát nem látta gólnak a játékvezető, és egyik partjelző sem. Csak a közönség

– írja a Tatabánya SC - Labdarúgás.

Az érthetetlen döntést követően elszabadultak az érzelmek, aminek három piros lap lett a vége. A csapat  hősiesen küzdött, de a végére sajnos kijött az emberhátrány.

Győzni jöttünk Veszprémbe, de sajnos az ismert körülmények miatt ez ma nem sikerült

– mondta el Bekő Balázs, aki kifejtette: Büszke a csapatra, amely az utolsó pillanatokig küzdött. A végeredmény: Veszprém — Tatabánya: 3-1.


 

 

 

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában