kézilabda

2021.11.15. 20:40

Az utolsó pillanatban dől el kik játszhatnak a svájc elleni Európa Liga meccsen

Óriási összecsapás vár a tatabányai kézisekre, hiszen a svájci kézilabda élcsapatának számító Kadetten Schaffhausen ellen lépnek pályára.

Petrik J.

Ezer sebből vérző Tatabánya állt pályára a Sporting ellen

Fotó: Hagymási Bence

Jelentősen javult a hangulat a tatabányai öltözőben a legutóbbi idegenbeli győzelmet követően, hiszen Csurgón nyerni minden esetben bravúrnak számít. Ezt erősítette meg Sibalin Jakab, a Kék Tigrisek másodedzője, miközben egyből rá is tért a keddi összecsapás fontosságára.

– A Schaffhausen nagyon jó csapat, már két évtizede a svájci kézilabda élcsapatának számít. Az biztos, hogy a keddi találkozó nem ígérkezik sétagaloppnak. Tegyük hozzá, ellenfelünk is feszes „tempóból” érkezik erre az összecsapásra, hiszen vasárnap még ők is bajnoki meccset játszottak – mondta Sibalin Jakab. A tatabányaiaknál Hornyák Péternek sérülésből történő felépülése hosszabb időt vesz igénybe, rajta kívül a betegséggel bajlódik Bodor Márk és Zdolik Bence is, valamint a román idegenlégiós, Viorel Fotache játéka is kérdéses.

– Nagyjából a mérkőzés előtt dől el, hogy kire, kikre számíthat Djukics mester. Úgy gondolom, a feszes védekezés lehet a játékunk alapja, illetve az, hogy mennyire hagyjuk játszani a svájciakat. Bízunk benne, hogy jó eredményt tudunk kiharcolni, illetve ismét előre tud lépni csapatunk – jegyezte meg Sibalin Jakab.

Kézilabda, EHF Európa Liga, férfi, 3. forduló

Grundfos Tatabánya KC–Kadetten Schaffhausen (svájci)

Győr, Audi Aréna, kedd, 18.45.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában