labdarúgás

2021.10.21. 06:09

Dráma a Tatabánya-Bicske meccsen: mentő jött a rosszul lett játékosért

A 13. fordulót rendezték szerdán az NB III. Nyugati-csoportjában, melynek keretében a Komárom otthon fogadta a Gyirmótot, míg a Tatabánya Bicskén vendégeskedett.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

A Tatabánya villanyfényes mérkőzésen lépett pályára régi ismerőse ellen, hiszen Bicskén volt jelenése a Bekő-csapatnak. Helyzetekben nem bővelkedett a találkozó, amelyet egy szomorú jelenet is tarkított. A mérkőzés 35. percében a hazaiak egyik játékosa rosszullétre panaszkodott, majd a földre feküdt. Mentőt kellett hozzá hívni, ami perceken belül a pályára is ért, majd kórházba szállította. A meccs fél órásszünet után folytatódhatott, azonban a két gárda egyszer sem tudta feltörni a másik védelmét, így 0-0-s döntetlennel zárult a találkozó. A tatabányai alakulat közösségi oldalán kívánt gyors gyógyulást a Bicske játékosának.

A Komárom hazai pályán fogadta a Gyirmót második csapatát. A vendégek gyakorlatilag a kezdőrúgást követően megszerezték a vezetést, Mayer Ádám már az 1. percben betalált. A vendégek játékosa ezen kívül még kétszer volt eredményes, ráadásul Vogyicska Bálint és Somogyi-Bakos Bence is betalált. A hazaiak oldalán Végh Tibor és Tóth Dárius Lajos volt eredményes, így végül a Gyirmót 5-2-re diadalmaskodott. Ezzel sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el a Komárom a bajnokságban, így jelenleg a 13. pozícióban áll.

NB III., Nyugati-csoport, 13. forduló

Komárom VSE–Gyirmót FC Győr II. 2-5 (1-3)

Gólszerzők: Végh (39.), Tóth D. (62.), illetve Mayer Á. (1., 32., 51.), Vogyicska (43.), Somogyi-Bakos (54.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában