labdarúgás

2021.10.10. 07:11

A Tatabányára és a Komáromra is nehéz feladat vár az NB III.-ban

Az NB III. Nyugati csoportjának 11. fordulójában sem a Tatabánya, sem a Komárom nem számít esélyesnek.

H. I.

A Tatabánya (labdával) döntetlent játszott, a Komárom pedig veszített az NB III. hétvégi fordulójában

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A hatodik helyen tanyázó Komárom VSE az elmúlt évek egyik legjobbját, a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Az óváriak jelenleg a tabella második helyén állnak, a tíz találkozóból hatot nyerve húsz pont áll a nevük mellett. A két csapat jól ismeri egymást, hosszú évek óta szerepelnek egy bajnokságban. Jelenleg öt pont a két csapat közti különbség a tabellán, de egy hazai győzelemmel kettőre csökkenthető.

A Tatabánya számára sem lesz egyszerű a hétvégi ügy, hiszen Érden lesz jelenése a Bekő-csapatnak. A Pest megyei gárda jelenleg a hetedik a tabellán, viszont pontazonossággal áll a Tatabányával (valamint a Sopronnal és a Balatonfüreddel is). Az Érd is régi ismerős, hiszen az elmúlt években több éremmel gazdagodott az NB III. Nyugati csoportjában. Amennyiben a Tatabánya győzni tud, adott esetben akár ötöt is előzni tud a tabellán. Az Érd csapata egyébként igencsak rossz formában van, miután az elmúlt három fordulóban egyaránt vereséget szenvedett, míg a Tatabánya az utolsó két mérkőzésén gólt sem kapott.

Mindkét találkozó október 10-én, vasárnap, 15 órától kezdődik, a Tatabánya idegenben, a Komárom hazai pályán szerepel majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában