Nem marad el meccs és edzés az FC Esztergomnál

Az új rendelkezések értelmében korlátozottan bár, de mégis folytatódhat az élet az esztergomi fociklubnál.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

Fotó: F. M.

Az FC Esztergom Facebook-oldalán adott tájékoztatást a klubot érintő változásokról a legújabb korlátozások tekintetében. Mint írják, a november 10-én megjelent kormányrendelet és az Magyar Labdarúgó Szövetség szerdai döntése alapján zártkapusan folytatódnak az edzések, illetve a bajnoki mérkőzések a fociklubnál.

" data-show-text="true" data-width="">

">A Kormányrendelet és az MLSZ mai döntése alapján, folytatódnak az edzéseink, illetve a bajnoki mérkőzések is. Az edzések...

Ahogy arról beszámoltunk, a Magyar Közlönyben megjelent hivatalos rendelet szerint miközben általánosan a gyülekezés és a csoportos sportolás, így a szabadidős foci is tilos, a hivatalos rendelet lehetőséget biztosít a versenyszerű sporttevékenység – nézők kizárásával történő – folytatására. A szövetség hangsúlyozza, hogy amíg a hatósági szabályok – bár szigorú korlátozás mellett, de – engedik az edzések és mérkőzések megtartását, az MLSZ a csapatok kérését figyelembe véve dönt a bajnokságok folytatásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában