mega tech

2019.08.26. 06:54

Kőkemény harcosok csaptak össze Tatabányán

Szombaton este a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban tizedik alkalommal rendezték meg a Mega Tech Muaythai-K1 Kupát.

K. A.

Szombaton este a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban tizedik alkalommal rendezték meg a Mega Tech Muaythai-K1 Kupát.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

Ahogyan azt az elmúlt években már megszokhattuk, ezúttal is telt ház előtt és nagyszerű hangulatban léptek ringbe a harcosok. Összesen 13 pár küzdött meg egymással muaythai és K1-szabályrendszerben, közülük az utolsó öt összecsapáson már külföldi sportolók is ringbe léptek. A harcosok között megtalálhattuk a szervező Mega Tech SE hat versenyzőjét is, akik közül négyen győzelemmel hagyták el a harcteret.

A korábbi évek rendezvényeihez hasonlóan magas színvonalú, küzdelmes összecsapásokat láthatott a nagyérdemű, első menetes technikai K.O.-tól ráadásmenettel és pontozással záruló összecsapásig többféle végeredmény született, emellett kiütéses győzelmeket, repülő törölközőt, vérben úszó harcosokat és a ringorvos által leállított összecsapást is láthattunk. A lényeg azonban ezúttal is a sportolók és edzőik, valamint a mérkőzésvezetők közötti feltétlen tisztelet és közönség sportszerű buzdítása volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában