mérkőzés

2019.04.06. 12:50

Koncentrált játékot vár a tatabányai szakvezetés a Grundfostól

A nullapontos házigazdák legyőzéséhez is végig koncentrálnia kell Matics Vladan vezetőedző csapatának, és akkor biztosan meglesz a győzelem.

Petrik József

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

Kézilabda NB I., férfi, 20. forduló

Vecsés – Grundfos Tatabánya KC

Városi sportcsarnok, vasárnap: 18 óra.

A Tatabánya a huszadik mérkőzésére készül, miközben a vecsésiek már a huszonegyediken is túl vannak. Viszont eddig az élvonalban egy árva pontot sem gyűjtöttek. Ennek megfelelően a bajnoki bronzérmes, EHF-kupa negyeddöntő vendég együttes a találkozó torony magas esélyese.

De a Kék Tigrisekről – az elmúlt fordulók egyik-másik mérkőzésén – bebizonyosodott, ha nem koncentrálnak kellően, akkor saját maguk dolgát nehezítik meg. Sibalin Jakab, a kék-fehérek edzője is ezt a megállapítást erősítette meg esélylatolgatása során.

–Mi vagyunk a hétvégi forduló esélyesei, és meg is akarjuk nyerni a mérkőzést, ez nem kérdés – hangsúlyozta. – Ám, ha nem koncentrálunk száz százalékosan, akkor könnyen lesüllyedhetünk a sereghajtók szintjére.

Sibalin edző arról is szólt, hogy az élvonal erőviszonyainak ismeretében nem érti, hogy a vecsésiek miért nullapontosok. Véleménye szerint a Pest megyei gárda semmivel sem gyengébb, mint a bennmaradásért küzdő riválisai.

– A nulla pont okát ugyan nem tudom, de nekünk nem szabad abba csapdába esnünk, hogy elég, ha csak a mezünket küldjük ki a küzdőtérre – emelte a tréner. Végig figyelmesen, pontosan, a taktikai utasításokat betartva kell kézilabdáznunk, és akkor valóban beigazolódhat a papírforma.

A vendégeknél Vrankovics, Vranjes, Bartucz és Győri továbbra is maródi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában