megye i.

2018.10.27. 07:00

Királlyá avatás Esztergomban?

A sereghajtó Ács első pontjának megszerzésére készül, a Zsámbék Tatán folytatná jó sorozatát a labdarúgó megyei első osztályban. Beharangozónkban a hazaiak vezetőedzőit kérdeztük.

H. I.

Az Esztergom együttese (kék mezben) a középmezőnyben telelhet

Fotó: H. B.

Vasárnap 13:30

Ácsi Kinizsi SC-Nagyigmándi KSK

Sipos István, az Ács elnöke: Beszélgetés volt a fiúkkal a héten. Értelmes, építő jellegű válaszokat kaptunk. Azt remélem, hogy az előttünk álló hétvégén már más hozzáállással, pozitívabb gondolkodással fogunk pályára lépni.

Sárisápi BSE-Koppánymonostori SE

Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: Nehéz meccsre számítok, mert egy szervezett, nagyszerű körülmények között készülő ellenfél érkezik Tokodra. Nálunk többen sérüléssel bajlódnak, de aki játszani fog, annak mindent meg kell tennie a siker érdekében.

Tatai AC-Zsámbéki SK

Kele Zoltán, a Tata vezetőedzője: Remélem, hogy a rossz sorozatunk megszakad, sorban jönnek a nehéz ellenfelek. A Zsámbék összeszedte magát, remélem, mi is. Építkezünk, ez a fontos most számunkra, de a jövő csapatát építjük. Bízom a fiatalokban, a rutin hiányzik belőlünk.

Bábolnai SE-Nyergesújfalu SE

Józsa Péter, a Bábolna vezetőedzője: Igazából játszottunk egy jó meccset egy jó csapat ellen az előző fordulóban, ezt a mentalitást kellene átmenteni a Nyergesújfalu ellen. Négy meccs van hátra, abból hármat itthon játszunk, jó lenne minél több pontot itthon tartani, mert hátrafelé is kell tekintgetnünk.

Vértesszőlősi SE-Vértessomlói KSK

Gulyás Tamás, a Vértesszőlős vezetőedzője: Csak a győzelem az elfogadható. Mindent megteszünk ezért.

Wati Kecskéd KSK-Tatabányai SC

Linczmaier László, a Kecskéd vezetőedzője: Nagymultú, nálunk jobb erőkből álló csapatot fogadunk. Ők rúgták a legtöbb gólt és a legkevesebbet kapták. Mi azonban szeretjük a kihívásokat és a hiányzók ellenére is próbálunk velük élvezetes és izgalmas meccset játszani.

FC Esztergom-OBSK Oroszlány

Szivák Krisztián, az Esztergom vezetőedzője: A tabella alapján nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, ettől függetlenül természetesen hazai pályán szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni a remek erőkből álló Oroszlány ellen.

További részletek a 24 Óra október 27-i számában olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában