diákolimpia

2018.01.12. 17:36

Tatai testnevelő lett Komárom-Esztergom megye legjobbja

A tatai Kőkúti Általános Iskola testnevelő tanára, Gaál Szabolcs lett a legsikeresebb Komárom-Esztergom megyei pedagógus a Diákolimpia országos döntőin.

kemma.hu

Pedagógusok, iskolák és egyesületek képviselői vehették át a Magyar Diáksport Szövetség elismerését a Diákolimpia 2016-17-es tanévének országos döntőin elért kimagasló eredményeikért.

Összesen négy kategóriában kerültek díjazásra a legjobbak. A legeredményesebb megyei illetve budapesti testnevelő díját azok a pedagógusok vehették át, akik tanítványaikkal a legeredményesebbek voltak az országos döntőkön, illetve a legtöbbet tették a jövő nemzedékének egészséges és erkölcsi neveléséért.

Minden megyéből és a fővárosból is egy-egy pedagógus kapott erkölcsi és pénzjutalmat. Komárom-Esztergom megyéből a tatai Kőkúti Általános Iskola testnevelőjét, Gaál Szabolcs érdemelte ki a diáksport-szövetség elismerését.

A versenyeken összesen 270 ezer diák vett részt, közülük 18 ezren jutottak a sportági döntőkbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában