elismerés

2018.03.20. 19:31

Minisztériumi kitüntetést kapott a kórház gazdasági igazgatója

Hoffmann Zoltánné, a tatabányai Szent Borbála Kórház gazdasági igazgatója áldozatos munkáját oklevéllel ismerték el.

kemma.hu

A beruházás az elmúlt napokban kezdődött meg

Fotó: Hor Csaba

Példamutató munkáját elismerő minisztériumi kitüntetést kapott Hoffmann Zoltánné, a Szent Borbála Kórház gazdasági igazgatója.

Hoffmann Zoltánné 2012. óta elsőszámú gazdasági vezetője a Szent Borbála Kórháznak

Az igazgató huszonhat éve dolgozik a kórházban, könyvelőként kezdte, aztán csoportvezető, majd osztályvezető-helyettes lett. Ezután megbízott majd kinevezett osztályvezetővé lépett elő, és 2012-től elsőszámú gazdasági vezetője a kórháznak.

Az irányítása alá tartozó nyolc egységnek nemcsak a munkáját koordinálja,de szívesen szervez szabadidős és csapatépítő programokat kollégáinak. Vallja, hogy eredményeket elérni csak csapatmunkával lehet a munkahelyen és otthon egyaránt – sorolják az igazgatónő érdemeit a kórház közösségi oldalán a munkatársak.

Hoffmann Zoltánné a Miniszteri Elismerő Oklevelet Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkártól vehette át a Pesti Vigadóban március 15-én, a nemzeti ünnepünk alkalmából megrendezett ünnepségen.

(Borítókép: Szent Borbála Kórház, Hor Csaba)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában