Bejelentés

2024.05.22. 12:50

Megújul a járda, gyalogátkelőhely létesül Komárom forgalmas utcájában

Megújul a járda és gyalogátkelőhelyet alakítanak ki a Madách Imre utcában – jelentette be Molnár Attila, Komárom polgármestere legutóbbi videós bejelentkezésében.

Körtvélyfáy Dina

A város vezetője arról beszélt, a gazdasági nehézségek ellenére is fontos kötelezettségük, hogy infrastrukturális fejlesztéseket is elvégezzenek. Így a közeljövőben megújul majd több járda- és útszakasz, amelyek többségét pályázati forrásból szeretnék megvalósítani.

Megújul a járda, gyalogátkelőhelyet is kialakítanak
Megújul a járda, gyalogátkelőhelyet is kialakítanak
Fotó: Komárom / Forrás: Facebook

Önerőből újulhat meg a tóparti bolt és a Madách Imre utca tömbök előtti járdaszakasza. A polgármester hangsúlyozta, ez már régi ígéretük a lakóknak, illetve sokan járnak ide vásárolni is. Gyalogátkelőhelyet létesítenek a Madách Imre utcában, a bolt és a Kecskés László sétány között, ennek éppen a tervezési folyamata zajlik. Azt remélik, hamarosan kezdődhet a közbeszerzési eljárás, majd ezt követően elkezdődhet a konkrét kivitelezés is.

– Fontos, hogy Komáromot együtt építsük, szépítsük – hangoztatta Molnár Attila. – Így lehet a városunk valójában az otthonunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában