Vetélkedő

2024.06.15. 23:35

Gyermekotthonok lakóit látták vendégül a rendőrök + videó

Vetélkedőt szerveztek a gyermekotthonok lakóinak a rendőrök. Csaknem negyven gyereket láttak vendégül csütörtökön a rendőrség tatai csapatpihenőjében.

Kemma.hu

Hat gyerekcsapat érkezett csütörtökön Tatára, hogy részt vegyenek a vármegyei rendőrség gyermekotthonoknak szervezett vetélkedőjén. 

A vetélkedőt szerveztek a gyermekotthonok lakóinak a rendőrök. Közel negyven gyereket láttak vendégül csütörtökön a rendőrség tatai csapatpihenőjében.
Hat gyermekotthon csapata érkezett a rendőrség csütörtöki vetélkedőjére 
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A gyerekeket többek között Milus Gábor rendőr ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszöntötte, aki elmondta, hogy nagyon szoros a kapcsolatuk a gyermekotthonokkal. 

Beleshettek a rendőrség munkájába

– Olyan feladatokat hoztunk a csapatoknak, amikkel kicsit beleshetnek a rendőri munkába. És nem titkolt célunk, hogy függetlenül attól, hogy ki mennyi idős, ha valaki érdeklődik a szakma iránt, kollégáinktól nyugodtan kérdezhetnek – árulta el az ezredes, aki elmondta, hogy motoros rendőrökkel, kutyás járőrökkel is találkozhatnak a gyerekek. De kipróbálhatják a célba lövést, illetve az elsősegélynyújtásban is bizonyíthatják tudásukat. 

A vetélkedőt szerveztek a gyermekotthonok lakóinak a rendőrök. Közel negyven gyereket láttak vendégül csütörtökön a rendőrség tatai csapatpihenőjében.
A gyerekek azt is kipróbálhatták, hogy milyen a célba lövés 
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Kovács Anita, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató területi igazgatója a Kemma.hu kérdésére elmondta, hogy összesen 36 gyermek érkezett a csütörtöki rendezvényre. A gyerekek nagyon szeretik az egyenruhásokkal közös programokat. És van olyan nyolcadikos lakójuk, aki rendészeti iskolába készül tovább. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában