Családtag

2024.06.15. 20:41

Felelős állattartásra tanít a nyergesi állatorvos

A felelős állattartásról tart előadásokat Bagi Fruzsina, nyergesi állatorvos. A legutóbbi alkalomra kutyái, Apolló és Tokó is elkísérték.

Kemma.hu

Az Ady Endre Művelődési Házban immár második alkalommal beszélt a felelős állattartásról Bagi Fruzsina állatorvos. A téma ezúttal a tudatos kutyaválasztás volt, a tervezéstől az új családtag hazakerülésééig, végigbeszélve az első lépéseket, nehézségeket. Szóba került a tervezett vásárlás és a felelős örökbefogadás is.

Bagi Fruzsinát Apolló és Tokó is elkísérte a felelős állattartásról szóló előadásra.
Bagi Fruzsinát Apolló és Tokó is elkísérte a felelős állattartásról szóló előadásra
Fotó: Fekete Krisztian BLACKHEXPHOTOGRAPHY / Forrás: VetForte

A hallgatóság az állatorvos kutyáival is megismerkedett, név szerint Apollóval és Tokóval, akik mindketten mentett kutyák. A beszélgetés végén Apolló előadást tartott arról, miket tanult a kutyaiskolában, ezzel bemutatva, egy felnőttként mentett, befogadott kutya is milyen szuper dolgokra lehet képes.

Az előadások ezt követően is folytatódnak, július 10-én a macskák kerülnek fókuszba. A tervek szerint az előadásra AZOlivér, a tavalyi év dolgozó macskája is ellátogat, aki a VetForte állatorvosi rendelőben segíti, vagy éppen akadályozza a munkát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában