Cica

2023.05.23. 13:58

Nyergesi cica lett az év dolgozó macskája: AZOlika az alattvalóit sem hanyagolja el

Átvette nyereményét a nyergesújfalui VetForte állatorvosi rendelő macskája, AZOlika, aki az érdi az Új Kutyavári Team Állatorvosi Rendelő Év dolgozó macskája kitüntető címet nyerte el.

K. D.

AZOlika lett az év dolgozó macskája

Forrás: Beküldött

Fotó: VetForte

Ahogy a VetForte oldalán írják, AZOlikának nagy napja volt, az Új Kutyavári Team Állatorvosi Rendelő csapata személyesen látogatott el hozzá átadni a nyereményét. A cica egy őt ábrázoló képet kapott, illetve rengeteg jutalomfalatot. Mindezek mellé egy macskáknak való logikai játékot is hoztak neki, amelyből finom falatokat tud „kihalászni”. Az érdi rendelő tagjai a nyergesi csapatra is gondoltak: egy doboz macaronnal ajándékozták meg őket.

Az Új Kutyavári Team Állatorvosi Rendelő Facebook–oldalán a következőképp írtak az év dolgozó macskájáról:
– Egy elképesztően kedves, minden lében kanál, bújós cicafit ismerhettünk meg a személyében, így külön öröm volt számunkra, hogy idén AZOlika nyerte el a legdolgosabb macska tisztséget!

AZOlika kölyökkora óta a nyergesi rendelőben él, nevének eredete összetett. Mint írták róla, „gyermekkorában” Olivér volt, akit Az Olikának becéztünk. De amint rendetlen, „rosszmacskává” vált, kiderült, hogy ő valójában A Zolika, így vált a végére AZOlikává. A rendelőben minden nap foglalkozik az ott dolgozók lelki békéjével, dorombolásával, vicces megnyilvánulásaival mindenki szeretetét kivívja. Az adminisztrációban is segédkezik, szívesen fekszik a számítógép billentyűzetén. Mentett kutyák teszt-macskája is, hogy látható legyen ők hogy viszonyulnak kutyákhoz. Hozzátették, AZOlika kötél idegzetű, így bármely kutyát keresztbe lenyelne, egy percig sem kell félteni.

 

Címkék#macska

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában