Teátrum

2024.06.15. 23:39

Évadzáró és díjátadó a Jászai Mari Színházban

Áradták a Jászai Gyűrű-díjakat a Jászai Mari Színház évadzáró társulati ülésén.

Sugár Gabi

Az évad művészi teljesítményeit elismerő díjakat a teátrum művészeinek szavazatai alapján osztották ki az idén is. Bakonyi Csilla vehette át az évad legjobb női alakításáért, Dévai Balázs pedig az évad legjobb férfi alakításáért járó Jászai Gyűrű-díjat. A 2023/2024. évadban újra átadták a Jászaiért Díjat, melyet Vincze Petra ügyelő kapott, aki kiváló csapatjátékosként, magas színvonalú szakmaisággal vesz részt a színház munkájában.

Áradták a Jászai Gyűrű-díjakat a Jászai Mari Színház évadzáró társulati ülésén.
A díjazottak
Forrás: Jászai Mari Színház

A színház június 30-ig tart előadásokat, ezért a nézők szavazatai alapján odaítélt közönségdíjakat a 2024/2025. évad elején adják át.
Bakonyi Csilla az idei évadban három új bemutatóban volt látható: a Nem félünk a farkastól című tragikomédiában ő volt Martha, a Kételyben Aloysius nővért alakította és szerepelt a Kalucsni drámában pedig Márta szerepében láthatta a közönség.

Dévai Balázs szintén három új bemutatóban volt látható a 2023/2024-es évadban: az évad első előadásában, a Farsangban az Őrmestert, a Hóhérokban Billt, a Kalucsniban pedig Gyurit játszotta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában