Beruházás

2024.05.18. 19:02

Újabb bölcsőde udvara újul meg Komáromban

A koppánymonostori Minivár Bölcsőde játszóudvara is megújul – jelentette be Molnár Attila polgármester, aki nemrég helyszíni bejárásra ment Czita János alpolgármesterrel a területen.

Kemma.hu

Az önkormányzat az elmúlt években saját költségvetésből újította fel a város valamennyi óvodájának udvarát, de az Aprótalpak Bölcsőde is megszépült.

Czita János és Molnár Attila is bejárta a bölcsőde udvarát
Czita János és Molnár Attila is bejárta a bölcsőde udvarát
Fotó: Komárom / Forrás: Facebook

– Talán emlékeznek rá, hogy valamennyi bölcsődénk és óvodánk játszóterét, játszóudvarát az elmúlt években széppé tettük, felújítottuk saját költségvetésből – mondta Molnár Attila polgármester. – Koppánymonostoron azonban még volt adósságunk, így nagy örömmel jelenthetem be, hogy néhány napon belül kezdődik majd teljes játszóudvar felújítása a Minivár Bölcsődében is.

A bölcsőde a korszerű játszóeszközök mellett intenzív zöldfelületet is kap. A beruházás nyár végére készülhet el, így abban bíznak, a kicsik még jó időben birtokba vehetik a játszóteret. A polgármester hangsúlyozta, a fejlesztés Koppánymonostor fejlődését szolgálja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában