Szépségverseny

2024.04.22. 07:38

Tündérszépek: dédije álmát váltja valóra Petra, a gyönyörű pedagógus +fotók

Csorba Petra imádja a gyerekeket, nem csoda, hogy pedagógusként dolgozik. Ő a Tündérszépek szépségverseny április 22-i indulója.

Kemma.hu

Javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Komárom-Esztergom vármegye szépei Vas és Győr-Moson-Sopron hölgyeivel várják a szívecskéket nap mint nap. Április 22-én a csépi Csorba Petra mutatkozik be országos szépségversenyünkön.

Csorba Petra imádja a gyerekeket, nem csoda, hogy pedagógusként dolgozik. Ő a Tündérszépek szépségverseny április 22-i indulója.
A gyönyörű pedagógus, Petra is elindult a Tündérszépeken. Kattints a képre és nézd meg a többi fotóját!
Forrás: Bküldött

– Pedagógus vagyok, a gyerekek nagyon közel állnak a szívemhez. Kiskoromban a dédmamám sokszor mondta, hogy elindulhatnék egy szépségversenyen. Természetesen a nagymamák mindig elfogultak az unokáikkal, de a sok ösztönzés miatt ez a tétel is felkerült a bakancslistámra. Többek között ez motivált az indulásra, illetve a színpad szeretete, amely az egyetemi éveim alatt is fontos szerepet játszott az életemben, bikini fitnessz versenyzés formájában – árulta el Petra.

Szavazz a Tündérszépekre!

  • A te szavazatodon is múlik, hogy ki képviseli Komárom-Esztergom vármegyét a döntőben
  • A szakmai zsűri döntése nyomán három szépség jut be
  • A legmagasabb pontszámot elérő, de a zsűri döntése nyomán nem továbbjutó lány egy újabb fordulóban méretheti meg magát a többi régió szívkirálnyőivel. Közülük még egy versenyző jut be az országos döntőbe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában