Ne maradj le!

2024.04.10. 20:00

Rémálom a kötélpályán és a kórházban - íme a nap legfontosabb hírei

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Botrány a Tatabányai Via Ferrata körül: lebontották az utat a kezdő mászók előtt!

Néhány napja botrány tört ki a Tatabányai Vasalt Utak körül, a Makk-Marci szakaszon. A helyi vezető sajátos módon akadályozta meg a hegymászócsoport túráját. Szerencsére a Via Ferrata ügyben végül csak az egyik tartóbilincs bánta.

Jobban van a halott gazdáját őrző tacskó

Már kihozták az állatkórházból azt a tacskót, aki több hétig őrizte halott gazdáját. A kutya nem mozdult el a holttest mellől.

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Ámokfutás Esztergomban: ezért kezdte el ütni-verni a kórházi dolgozókat az agresszor

A férfi április 6-án kezdett ámokfutásba, amikor rossz hírt kapott a közeli családtagjáról. O. Róbert a kórházi dolgozókat is súlyosan megsebesítette, volt, aki az eszméletét is elvesztette.

Komáromi akkumulátorgyár: államtitkár emelte ki a hatóságok munkáját

Koncz Zsófia államtitkár hangulatkeltéssel vádolta meg a Párbeszédes képviselőt, mondván, csak szavakban tartják fontosnak a klímavédelmet. A komáromi akkugyár kapcsán került szóba a környezetvédelem a Parlamentben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában