Forgalmirend-változás

2024.03.24. 08:10

Figyelem! Forgalmirend-változás Tatán

A következő napokban a gyalogosok a Piac tér felőli járdát használhatják. A Tatán épülő új körforgalom miatt van szükség a terelésre.

Kemma.hu

Tata város közösségi oldalán hívták fel a gyalogosok figyelmét arra, hogy a Fényes fasor-Új út-Oroszlányi út kereszteződésében zajló, új körforgalom építése miatt miatt a gyalogosok az eddig lezárt Piac tér felőli járdát vehetik igénybe. Az Oroszlányi úti járdaszakaszt ezzel párhuzamosan elzárják a forgalom elől. 

A következő napokban a gyalogosok a Piac tér felőli járdát használhatják. A Tatán épülő új körforgalom miatt van szükség a terelésre.
A körforgalom építése miatt terelik át a gyalogosforgalmat
Fotó: Facebook/Tata Város

 

A körforgalom építése három hónapig tart

Mint arról korábban beszámoltunk, aláírták a kivitelezői szerződést az Új út és a Fényes fasor kereszteződésébe tervezett körforgalom építésére. A munkálatok március 8-án kezdődhetnek, és három hónapon keresztül lezárásokra és számíthatnak az autósok a környéken. A kivitelező a Kemma.hu-nak elmondta, hogy az építkezés három hónapig fog tartani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában