Toborzás

2024.01.23. 13:06

Szereted a tankos videójátékokat? Akkor téged is lenyűgözhet a tatai dandárok legújabb videója!

A videójátékok helyett válaszd inkább a honvédséget! Legalábbis erre bíztatnak a tatai dandár legújabb kisfilmjében.

Kemma.hu

A MH Klapka György 1. Páncélosdandár közösségi oldalán osztotta meg azt a toborzó videót, amivel a tatai dandárhoz próbálják csábítani a fiatalokat. Az új kisfilmben Tóth Gergő őrvezető, harcjárművezető próbálja felcsigázni a figyelmet a honvédségi, pontosabban a tűzérségi pályára. A videóban elmondta, hogy régebben sokat játszott számítógépen, ahol lenyűgözte a látvány és a karakterek. De már kinőtt a virtuális világból és inkább csatlakozott a sereghez. 

– Három napi bevetés után rájöttem, hogy a szakaszomnál nincsen lenyűgözőbb – mondta a az őrvezető, aki már nem is tudná elképzelni máshogy az életét. 

– Nekem egyszerűen szükségem van arra, hogy minden nap oda tehessem magamat és erre a honvédségnél bőven van lehetőségem – tette hozzá a katona.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk: az Embert a vasra! toborzókampány második fázisában, havi bruttó 737 ezer forintos belépő illetményért, február 9-ig várja a Magyar Honvédség a PzH 2000 önjáró löveg leendő kezelőinek jelentkezését. A megújuló magyar high-tech hadseregnek olyan, a hazájukért tenni akaró bátor katonákra van szüksége, akik – többek között – a haderőfejlesztés részeként folyamatosan érkező új modern harci eszközöket kezelik majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában