Kemma.hu podcast

2024.01.17. 17:00

Csókai Titánia óvva int mindenkit a kritikus énjétől 2024-ben

A 2024-es esztendő örömteli változásairól és felmerülő nehézségeiről kérdeztük a tatai Csóka Titániát. A sorselemző a nyugati és a kínai asztrológia előrejelzéseit, valamint a numerológiát, vagyis a számmisztikát vette alapul. Mint fogalmazott, a social media uralta világunkban nem árt elővenni kritikai érzékünket és kiszűrni az álhíreket.

Kemma.hu

Csóka Titánia szerint a legtöbb ember jól vizsgázik ebben az évben: sokkal határozottabbak leszünk

Forrás: Beküldött

– Markánsabb lesz 2024, mint amilyen 2023 volt – von párhuzamot az idei és a tavalyi év között Csóka Titánia, akivel következő podcastünkben beszélgetünk. A legnagyobb kihívásokról, illetve a legnagyobb nyertesekről, a tatai asztrológust, sorselemzőt és numerológust kérdeztük. Szerinte tavaly a kommunikáció kapott hangsúlyos szerepet, az idei év mottója a kötelező fejlődés lesz. Ez pedig abból a szempontból fontos, hogy lépést tudjunk tartani a gyorsan változó világunkkal. A legtöbb ember hajlamos lesz nyersen fogalmazni és kritizálni.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában