5 hír, 5 híresség

2024.01.14. 19:55

Celebmustra: cukiság, jókedv, őszinteség és gyász uralkodott celebeink körében a héten

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Fekete Miki minden ételt elpusztít

A híres erőemelő, a Csolnokon élő Fekete László fia, Fekete Miklós már rengetegszer bizonyította, hogy legalább akkora erő van benne, mint édesapjába. De azt kevesebben tudják róla, hogy egy másik fronton is helytáll. Fekete Miki ugyanis egy sikeres Youtube-csatornát is visz a saját neve alatt, ahol már lassan 75 ezer feliratkozóval rendelkezik. Vagyis rengetegen kíváncsiak a tartalmára, amit készít. És hogy pontosan miről van szó? Főleg kajálós videókat tölt fel, de azon belül mindenféle témában. 

 

A tatabányai influenszerkirálynő kisfiától te is elolvadsz

A tatabányai bombázó, Kunu Alexandra Instagram-oldalán nem csak magáról, hanem tündéri kisfiáról is számos tündéri posztot oszt meg követőivel. Legújabb videójától te is elolvadsz, mert a cukiságfaktort kimakszolta Nátániel. Az influenszer csöppsége az „ez elment vadászni” című mondókát gyakorolja.

Imádja új videóklipjét Pápai Joci

Új Insta-poszttal jelentkezett Pápai Joci, olyannal, amit neked is látnod kell. A videós bejegyzés ugyanis duplán betalál.

Egyrészt, pár villanás erejéig, megpillanthatjuk benne azt a videóklipet, ami a tatai énekes Itt maradsz velem című dalához készült. Másrészt láthatjuk azt is, Joci hogy reagált, mikor viszontlátta a képsorokat.

Szívszorító interjút adott az észak-komáromi Molnár Gusztáv

Alig pár hónappal ezelőtt hagyta el azt a komlói rehabilitációs intézetet az ismert észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv, aki hatalmas átalakuláson ment keresztül. Pedig voltak nehéz pillanatai, volt olyan is, amikor a halálra vágyott. De ma már teljesen jól van, és most, másfél évvel később Gusztáv túl van élete legnehezebb időszakán, amiről a Tényeknek adott interjút meglepően őszinte és szívszorító módon beszélt.

Megható sorokkal búcsúzott Vujity Tvrtko az elhunyt színművésztől

Vujity Tvrtko, az Oroszlányhoz ezer szállal kötődő riporter a közösségi oldalán emlékezett meg az ismert Benedek családról, és egyszerre tisztelgett a napokban elhunyt apa, Benedek Miklós színművésztől, és egykori vízilabda olimpikon fia emléke előtt. Mint írta, ketten a haza és a nemzet legjobbjai közül kerültek ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában