Celeb

2024.01.09. 12:49

Józan vagyok! Szívszorító interjút adott Molnár Gusztáv az elvonó után +videó

A színész őszintén beszélt érzéseiről.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, alig pár hónappal ezelőtt hagyta el azt a komlói rehabilitációs intézetet az ismert észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv, aki hatalmas átalakuláson ment keresztül. Pedig voltak nehéz pillanatai, volt olyan is, amikor a halálra vágyott

De ma már teljesen jól van, és most, másfél évvel később Gusztáv túl van élete legnehezebb időszakán, és ahogyan arról a Borsonline is beszámolt, a Tényeknek adott interjút meglepően őszinte és szívszorító interjút:

Tavaly elvesztettem valamilyen szinten saját magamat, nagyon őrületben voltam. Így másfél év távlatából visszanézve nagyon kétségbeejtő helyzet volt

– kezdte Molnár Gusztáv, akinek nemcsak a pénzét és az egészségét emésztette fel az alkohol, de a házasságát is.

Mindent elvesztettem, alapvetően az emberi kapcsolataimat, a szakmai renomémat, a jövőképemet, meg igazából önmagamat

– folytatta Gusztáv, akinek sokáig nem volt könnyű az elvonón.

Arra emlékszem, hogy az első hetekben a magány, a kétségbeesés, számoljuk a napokat... 153 napig sírtam, a 154. volt az első, amikor nem.

– Guszti életébe végül sokan visszatértek, akik örökre lemondtak róla, feleségét kivéve.

Visszakaptam barátokat, visszakaptam saját magamat. Vannak lehetőségeim, vannak emberek, akiket szerethetek, és valamilyen szinten megtanultam elfogadni, hogy engem szeressenek. Szóval hálás vagyok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában