Szépül

2023.12.04. 09:02

A főigazgató és a tudományos igazgató is ásót ragadott a tatabányai kórházért

Látványosan szépül a Szent Borbála Kórház külső környezete. Ezúttal fákat ültettek a főbejárat elé.

Kemma.hu

Szent Borbála Kórház közösségi oldalán számoltak be arról, hogy hamarosan befejeződik a Turul utcában az útfelújítás, és az ezzel együtt párhuzamosan zajló parkosításban az intézmény dolgozóit képviselve, egy-egy gömbkőris elültetésére vállalkozott dr. Kanász Gábor főigazgató és Dr. Dombi J. Péter tudományos igazgató, segítségükre volt még Turza Károly önkormányzati képviselő.

Mint arról korábban beszámoltunk: augusztus 3-án kezdődtek meg a kórház előtt zajló munkálatok. Összesen 380 méter hosszúságban újítják fel az útburkolatot az utcát a kórház előtt, a Dózsa György út és a már megújult szakasz között. Ennek során csapadékvíz-elvezető csatorna, valamint víznyelő akna is épül.

Ezen felül az úttest mindkét oldalán, a Dózsa György út és a Dubnik patak között, felújítják a járdákat is. A kórház mellett lévő üzletsor előtti járda 80 méter hosszú szakasza is új aszfaltot fog kapni. Az említetteken túl a Turul utca és a Dózsa György út kereszteződésében jelzőlámpás csomópontot alakítanak ki, amelyhez a közvilágítási rendszert is felújítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában