Kitüntetés

2023.08.19. 14:38

Rangos elismerést kapott az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság szakágazati vezetője

A kitüntetést a belügyminiszter a minisztérium márványaulájában adta át Dr. Kovács Bernadettnek az államalapítás ünnepének alkalmából.

Kemma.hu

Az elismerést dr. Pintér Sándor adta át

Forrás: kormany.hu

Államalapítási ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Rétvári Bence adott át állami kitüntetéseket, valamint miniszteri elismeréseket a Belügyminisztérium márványaulájában. Rétvári Bence államtitkár az eseményen úgy fogalmazott:

Önök azt választották, hogy a hivatásuknak és a közösség szolgálatának élnek. Ezt köszönjük meg a mai napon

Mint mondta, azoknak a munkáját ismerték el, akik erőn felül tettek a közösség szolgálatáért.

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter dr. Kovács Bernadett asszonynak, az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság, Igazgatási és Jogi Osztály szakágazati vezetőjének miniszteri elismerő oklevelet adományozott. A további kitüntetésben, elismerésben részesültek névsora itt érhető el.

Mint arról korábban beszámoltunk, az államalapítás ünnepén több vármegyei szakember is elismerést kapott. Varga László erdőmérnök, a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést vehetett át.

Több mint három évtizedes, kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréseként a belügyminiszter előterjesztésére Novák Katalin köztársasági elnök a Magyar Ezüst Érdemkereszt Katonai Tagozatát adományozta Lampert Gergely címzetes rendőr főtörzszászlósnak, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Esztergomi Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály nyomozójának.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában