Elismerés

2023.08.19. 08:36

Állami kitüntetést kapott az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozója

A rangos elismerést a Belügyminisztérium márványaulájában adta át Lampert Gergelynek dr. Pintér Sándor az államalapítás ünnepének alkalmából.

Kemma.hu

Lampert Gergely főtörzszászlós egy hirdetőket átverő banda tagjait fogta nemrégiben

Forrás: police.hu

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Rétvári Bence adott át állami kitüntetéseket, valamint miniszteri elismeréseket a Belügyminisztérium márványaulájában. Rétvári Bence államtitkár az eseményen elmondta, hogy azoknak a munkáját ismerték el, akik erőn felül tettek a közösség szolgálatáért.

Önök azt választották, hogy a hivatásuknak és a közösség szolgálatának élnek. Ezt köszönjük meg a mai napon

– fogalmazott az államtitkár.

Novák Katalin köztársasági elnök több mint három évtizedes, kiemelkedő szolgálati tevékenysége elismeréseként a belügyminiszter előterjesztésére a Magyar Ezüst Érdemkereszt Katonai Tagozatát adományozta Lampert Gergely címzetes rendőr főtörzszászlósnak, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Esztergomi Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály nyomozójának.

Mint arról korábban beszámoltunk, Lampert Gergely a kollégáival nemrégiben egy hatalmas csalássorozatot göngyölített fel. Az ügyben egy ukrán csaló banda jól kiépített tervvel és találó álnévvel komoly összegekhez jutott gyanútlan vásárlkók banki adatainak megszerzésével. 

A további kitüntetésben, elismerésben részesültek névsora itt érhető el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában