Kemma.hu videó

2023.06.19. 17:30

ABBA slágerrel hangoltak a bányász fúvósok a nyárra +videó

Az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar felejthetetlen élménnyel gazdagította a hallgatóságot a Zenés Nyári Találkozások programsorozatán.

Kemma.hu

Koncerthelyszínné vált a parkoló szombat estére

Forrás: 24 Óra

Fotó: W.Zs.

Elkezdődött szombaton a Zenés Nyári Találkozások programsorozat, amelynek nyitányaként az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar lépett fel a Kölcsey szabadtéri színpadán. Remek hívószó volt az oroszlányi közönségnek, akik már előre borítékolták, mesterien játszik majd az együttes. Ez így is volt. Az első fél órában komolyabb hangvételű koncertet adtak a fúvósok, majd egyre populárisabb dallamok következtek.

Egyebek mellett az Alte Kamereden, vagyis az öreg bajtársak című, osztrák katonazenével kedveskedtek a térre érkezőknek. Jó volt hallani harsonajátékot, de a trombitások és a szaxofonosok is nagyon szépen teljesítettek. A zenekar eljátszotta Johann Strauss művei közül az Éljen a magyar! című gyorspolkát. Végül, szójátékkal élve a zenekar nem hagyta Abba, és híres popslágerekkel zárta az előadást. Elhangzott a Gimmie! Gimmie! Gimmie!, az Aqua együttestől a Baby Girl is. A közönség a tőle telhető legnagyobb jutalommal, vastapssal hálálta meg az előadást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában