Star Wars

2023.05.15. 18:08

Videón a rolleres rohamosztagos, aki Tatabányán tért be egy gyorsétterembe

Bizonyítékunk van arról, hogy néha még a Star Wars ikonikus figurái is megéheznek egy jó sajtburgerre. És a tatabányai mekiben ki is szolgálják őket.

Kemma.hu

Ismét bebizonyosodott, hogy a messzi-messzi galaxis nagyon is közel van. Konkrétan Tatabányán, ahol ezúttal egy gyorsétteremnél tűnt fel egy birodalmi rohamosztagos. Olvasónk – aki egyben a geg „elkövetője” – küldte nekünk a videót, amelyen az látható, hogy egy rolleres rohamosztagos teljes harci felszerelésben – lézerkardját is magánál hordva – egy jó kis hamburgerre éhesen betér az egyik gyorséttermi lánc drive-injébe.

Néhány hónappal ezelőtt egyébként már jelentkezett Tatabányán a Sötét Oldal: a birodalmi rohamosztagos akkor azzal keltett feltűnést, hogy a várost az éj leple alatt rollerrel közlekedve szelte át.

Nem ő az egyetlen filmes figura, aki az elmúlt hónapokban feltűnt vármegyénkben. Ahogyan arról mi is írtunk, Komáromnak már hónapok óta van egy saját Pókembere, aki nemes cél érdekében búj a szuperhős bőrébe: számos helyen és rendezvényen bukkan fel, hogy örömöt, boldogságot és feledhetetlen pillanatokat okozzon gyerekeknek és betegeknek egyaránt.

A tatabányai vasútállomáson pedig Shrek és Fiona tűnt fel. Többek is lefotózták őket, amint nagy gurulós bőröndökkel vártak a vonatra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában