Örömködés

2023.05.13. 09:46

Autizmussal élő, sérült gyermekek léptek fel táncfesztiválon Esztergomban

Nagy sikert aratott a „Táncolj, Álmodj, Nézd, Csináld! - Táncfesztivál”, melyet május 12-én rendeztek meg az Esztergomi Montágh Imre EGYMI Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Fejlesztő Nevelés-Oktatást Végző Iskolában.

W.P.

Nagy tapsot kaptak a vármegyei oktatási-nevelési intézmény tanulói és fiataljai

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Mint ismert, a A „Fokról-Fokra” Alapítvány „Táncolj, Álmodj, Nézd, Csináld!-Táncfesztivál autizmussal élő,halmozottan sérült gyermekeknek” tárgyú programja mintegy 3 millió forint támogatásban részesül a Pro Filii Alapítvány pályázati kiírásán. A rendezvényt pénteken tartották meg az esztergomi iskolában, ahol Bodrogai Tibor intézményvezető, Erős Gábor országgyűlési képviselő és Steindl Balázs, Esztergom alpolgármestere köszöntötte a jelenlévőket. 

A táncfesztiválon számos megyei oktatási-nevelési intézmény vesz részt, így kömlődi, oroszlányi, tatai, tatabányai fiatalok mellett a Margaréta Napközi Esztergom, a KEMISZI Fogyatékosok Otthona Tokodaltáró, a házigazda Montágh Iskola tanulói és fiataljai, valamint a Carmen TSE speciális csoportjainak tagjai speciális csoport tagjai léptek fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában