Tereprendezés

2023.04.01. 21:57

Rendezett parkoló és fa lesz a Bacsón, költözik a szelektívgyűjtő

Új helyre kerül a tatai Bacsó lakótelepi szelektív hulladékgyűjtő. Helyére rendezett parkoló és új fák kerülnek.

G.D.V.

Költözik a hulladékgyűjtő

Forrás: Facebook/Tatai Városgazda Nonprofit Kft.

Új helyre költözik a Bacsó lakótelepi szelektív hulladékgyűjtő. A változásról a Tatai Városgazda Nonprofit Kft. számolt be a közösségi oldalán. Már meg is kezdték a Bacsó Béla úti lakótelephez tartozó szelektív hulladékgyűjtő sziget áthelyezésének munkálatait. A hulladékgyűjtő jelenlegi helyszínét Rigó Balázs alpolgármester kezdeményezése nyomán szeretné megszépíteni az önkormányzat. Tata alpolgármestere az önkormányzat hivatalának munkatársaival a közelmúltban egy helyszíni bejáráson pontosította a tereprendezés részleteit. 

A hulladékgyűjtő áthelyezését követően  a Városgazda munkatársaik elbontják majd a jelenleg még ott álló kerítéslábazatot, felújítják a helyszínen a parkolót és a városi főkertész szakmai irányításával sor kerül a terület fásítására. Emellett új helyén további tárolókkal bővül a szelektív hulladékgyűjtő sziget, amelynek így jelentősen nőni fog a befogadóképessége.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában