Látogatók

2023.04.29. 09:13

Májustól várja a vendégeket otthonába, a Neszmélyre Pityu, a hajóskapitány macska

Május elsejével megnyit a neszmélyi hajóskanzen. Pityu cica otthona, a gőzös is várja a vendégeket.

G. D. V.

Pityu igazi kiskirály a Neszmély hajón

Forrás: Beküldött

A hagyományokhoz híven az idén is május 1-jén, majáliskor nyit meg a neszmélyi hajóskanzen. Bár a hajómúzeum már nem üzemel a Zoltán gőzösön, azért nem unatkoznak majd a kikötőbe látogatok.

A büfé most is várja az éhes kirándulókat, illetve a felülvizsgálatról hazaérkezett Neszmély gőzöst is megcsodálhatják az érdeklődők, ha nincsenek szállóvendégek a hajón. Ugyanis a gőzös szállodahajóként üzemel: osztálykirándulások, táborok részére a 4 fős matrózkabinokat ajánlanak, melyek két lakrészben találhatók. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Neszmély nevű hajón lakik a hajóskanzen cicája, Pityu, akiből igazi celebmacska lett az utóbbi hetekben. Már csak azért is érdemes ellátogatni a kikötőbe, hogy megsimogassuk az egyébként teljesen szelíd kandúrt, aki minden látogatót kitörő örömmel fogad. Bár lehet, hogy csak azért, mert abban reménykedik, hogy leesik számára pár ízletes falat

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában