Macskalét

2023.04.18. 20:00

Pityu, a neszmélyi hajóskapitány cica elúszott otthona nélkül is a skanzen királya

Pityunak, a neszmélyi hajóskapitány cicának hajó nélkül is arany élete van.

G. D. V.

Forrás: Beküldött

Fotó: Erdős Sarolta

Igazi kis sztár lett a neszmélyi hajóskanzen kandúrjából, újabb fotókat kaptunk amin látszik, hogy Pityu cica jól érzi magát hajléktalanként, pontosabban hajótlanként is. Ahogyan arról beszámoltunk, a Neszmély gőzhajón élő cica otthonát éves felülvizsgálatra vitték el pár napja. 

Ő pedig eddig csak ezt ismerte otthonaként, hiszen pár hetes kora óta él a Neszmélyi Hajsókanzenben, egész pontosan a gőzösön. Az első tervek szerint egy hétig kellett volna Pityunak nélkülöznie megszokott otthonát, azonban kisebb fennakadások miatt pár nappal tovább lesz távol a Neszmély.

A Kemma.hu kapott pár fotót, ami azt bizonyítja a kandúrt nem viselte meg a kilakoltatása, most is boldogan telnek cicanapjai. Az egyik felvételen azt kapták lencsevégre, ahogyan a hajóskapitány lánya, Ivett a fedett sátor alatt gyomlálta a gazt, Pityu pedig úgy gondolta az, illetve ő a legjobb hely, hogy a délutáni sziesztáját eltöltse: felugrott a fiatal lány hátára és kényelmesen lefeküdt. 

Pityu személyi masszőrként és térfigyelőként is helytáll ezekben a napokban
Pityu személyi masszőrként és térfigyelőként is helytáll ezekben a napokban
Fotós: E. S.  / Forrás: Beküldött

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában