Kemma.hu podcast

2023.04.16. 15:07

Kolléganőnk 40 napos böjtölése – A legjobban a sajt hiányzott és a Rákóczi-túrós palacsinta

Nagy fába vágta a fejszéjét Wágner Zsanett kolléganőnk. Végigcsinálta a 40 napos böjti időszakot, ebből csinált a Kemma.hu oldalra egy böjtnaplót is. Egy szilveszteri fogadalommal kezdődött, amikor eltervezte, hogy csinál egy tisztító kúrát, ami kicsit parkoló pályára került. Az élete megváltozott az egyik szerkesztőségi értekezleten, ekkor döntötte el ugyanis, hogy aláveti magát a böjtnek. Erről beszélgettünk a Kemma podcast soron következő adásában.

H.A.

Kolléganőnk Wágner Zsanett a bokodi disznóvágáson is nemet mondott a friss töpörtyűre

Forrás: Beküldött

Húsevőként nehéz átállni a húsmentes életre, Zsanett azonban azt gondolta, neki ez egyedül is menni fog. Hamar rájött azonban, hogy segítséget kell kérnie, amit meg is kapott. A végére már szinte rutinszerűen készítette el az ételeket. A kezdeti sokkélmény után rengeteg pozitív tapasztalattal gazdagodott. Kitisztult a bőre, jobb lett az emésztése, kipihentebben ébredt és ami a legfontosabb egyszer sem ütött be nála a kajakóma. Sokan álltak mellette és bár az elején nem hitték el, hogy végig csinálja, a végén már szurkoltak neki. 
Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában