Fotókat várunk

2022.12.18. 19:12

Megtaláltuk Tatabánya legmenőbb adventi járgányát: íme a fény-Opel

Folyamatosan várjuk olvasóinktól adventi fotóikat. Ezúttal egy tatabányai remekművet mutatunk: a fény-Opelt.

Kemma.hu

Immár hagyomány, hogy az ünnepi készülődés jegyében megosztjuk a Komárom-Esztergom megyeiekkel az adventi várakozás színeit, csodáit, és kérjük olvasóinkat, hogy küldjék be, náluk milyen is az ünnepi készülődés. Nos, a korábbi években nagy sikert arató súri Wratburgnak és kisbéri fénytraktornak méltó kihívója akadt, mégpedig Tatabányáról: a fény-Opel! Továbbra is várjuk viszont a fotókat. Egy szép adventi ablak, koszorú, fényfüzér mind-mind megmutathatja az advent ezer arcát és fényét. 

Várjuk a fotókat!
A városok, falvak, otthonok karácsonyi dekorációit bemutató fotókat a [email protected] e-mail-címre küldhetitek be legkésőbb december 25-ig. Kérjük, hogy lehetőség szerint jó minőségű, éles, nem homályos fotókat küldjenek, írják oda azt is, melyik településen készült a fotó, a levél tárgyába pedig írják be: „karácsony 2022”. A megfelelő minőségű fotók a Kemma.hu-n és a 24 Órában megjelennek!

Hegedűs Gergőné Tatabányáról küldte be nekünk az alábbi fotót, amelyen a kivilágított fény-Opel látszik.

A fény-Opel festése is kedves a fényfüzérnek
A fény-Opel festése is kedvez a fényfüzérnek
Fotós: Hegedűs Gergőné / Forrás: Beküldött

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában