Csudijó

2022.10.09. 16:11

Kedvenceket gyógyíthattak a gyerekek Komáromban

Ezen a hétvégén is több település szervezett az állatok világnapjához kapcsolódó programot. Komáromban például a Csudijó Egyesületnél várták a családokat.

Körtvélyfáy Dina

A gyerekek meghallgatták, beoltották a játékcicát Fotó

Forrás: 24 Óra

Fotó: K.D.

Lipka Nóra és Szarkáné Kis Katalin, az egyesület vezetői arról számoltak be, hogy először Tóth Gábor érkezett hozzájuk, aki állati jó bemutatót tartott. A gyerekek nagyon élvezték a mókás előadást, amelynek során leginkább a ház körül élő állatokat ismerhették meg, például az egeret, a patkányt és a nyestet. Kovács Klaudia terápiás kutyussal jött az eseményre, a győrújbaráti Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány is bemutatta tevékenységét.

Dr. Muravölgyi Zsuzsanna állatorvos a felelős állattartásról mesélt a kicsiknek, akik közül sokan tudták, miért fontos az ivartalanítás, valamint az kedvencek rendszeres oltása. A beszélgetés után a kicsik állatorvososat játszottak, amelynek során a leggyakoribb beavatkozásokat próbálták ki. Mindezek mellett a résztvevők az ugrálóvárat és az arcfestést is kipróbálhatták a tartalmas nap során. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában