Újszülöttek

2022.09.14. 20:20

Babákat köszöntöttek a komáromi Jókai ligetben

A szülők ajándékcsomagot is kaptak az önkormányzattól.

Körtvélyfáy Dina

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Több mint harmincöt szülő fogadta el az önkormányzat meghívását a Jókai ligetben rendezett szerdai babaköszöntőre. Dr. Molnár Attila polgármester elmondta, az esztendőben eddig 105 kérelem érkezett be azoktól, akik igényelték a kelengyepénz támogatást, és még ennél is több csecsemő született.

Építhetünk új hidat, átadhatjuk a Csillagerődöt, gondolkozhatunk sohasem látott útfejlesztésekben, valójában a gyerekekről szól minden. Olyan élhető, szerethető várost kell rájuk örökül hagynunk, amiben jó élni.

– fogalmazott a polgármester. 

Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő hangsúlyozta, a komáromi babaköszöntő a személyes gondoskodás üzenetét hordozza magában, a városvezetés pedig nem feledkezik el a gyermekekről, hiszen folyamatosan fejlesztik intézményeiket.

Az eseményen részt vett dr. Kreft-Horváth Loránd alpolgármester, valamint Hajnal Dóra és Vajda Bence önkormányzati képviselők, akik szintén segédkeztek a virágok és az ajándékcsomagok átadásában az esemény végén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában