Tragédia

2022.07.19. 16:28

Vízbe fulladt egy fiatal férfi Észak-Komáromnál (helyszíni videó)

Nem tudott visszaúszni a partra és elsüllyedt a Holt-Vágban a fiatal.

Kemma.hu

A férfit nagy erőkkel keresték

Forrás: TV JOJ

Belefulladt az Észak-Komáromnál levő Holt-Vágba egy 20 éves férfi, amikor szórakozni és fürödni ment a barátaival a folyóhoz, szemlézte az Origo. A 20 éves Richárd barátaival úszott be a vízbe, de vissza már nem ért velük a partra. Mire barátai visszanéztek, Richárd már sehol sem volt.

 A keresését azonnal megkezdték a hatóságok, a tűzoltók, a rendőrök és a polgárőrség együttesen csónakokkal, drónnal, speciális eszközökkel próbálták megtalálni a fiút - írja a Paraméter.

A rendőrség halálokozás ügyében indított vizsgálatot, a halál pontos okának megállapítása érdekében boncolást rendeltek el. Az egyik barátja szervezetében két ezrelék alkoholt is mértek. Mint az Origo hozzátette, vélhetően az alkohol is közrejátszhatott abban, hogy a fiú nem tudta felmérni az úszási képességeit és nem ért vissza a partra.

Mint korábban beszámoltunk, a Tatabánya közelében levő Fejér megyei Száron két gyerek fulladt víztározóba nemrég. A gyerekek nyári idénymunkán voltak a nagyszüleikkel, akkor történt a tragédia. A gyerekek egy hátrányos helyzetű családban éltek a Borsod megyei Ormosbányán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában